Makelaar Breda

Dé ervaren makelaar van Breda

Onze makelaars voorzien u van gedegen advies gebaseerd op jaren lange ervaring en uitgebreide kennis van de lokale markt. Of u nu op zoek bent naar een verkoop, aankoop, of verhuurmakelaar, Brick’s Makelaardij zorgt er voor dat alles soepel en foutloos verloopt. Wilt u direct telefonisch contact of een afspraak voor een adviesgesprek inplannen? Neem dan contact op via 076-737 0174.

Uw woning laten verkopen door een makelaar uit Breda

In samenspraak met u wordt de woning tegen de beste prijs in de markt gezet. Als voorproefje kunt u ook een schatting berekenen door middel van onze handige tool. Met het netwerk en de middelen welke Brick’s Makelaardij tot haar beschikking heeft zal er binnen korte tijd een koper gevonden worden voor uw woning. Wij bieden u veel mogelijkheden en flexibiliteit tijdens het verkoopproces, zodat u zelf altijd de controle blijft houden. Zo komen we samen tot een succesvolle verkoop waar beide partijen tevreden over kunnen zijn!

 

Het voordeel van een aankoop makelaar uit Breda

Met de hulp van Brick’s Makelaardij kunt u rekenen op deskundig advies bij de aankoop van uw woning. Wij kennen de lokale markt van Breda als geen ander. Met de contacten waar wij over beschikken brengen wij u als eerste op de hoogte van woningen die te koop komen. Daarnaast krijgt u een betere positie bij de onderhandeling zodat u de woning tegen een aantrekkelijke prijs kunt kopen.

dé makelaar van Breda op het gebied van verhuur

Voor de verhuur van uw woning kunnen wij u op veel gebieden ondersteunen. Met onze hulp zult u de ideale kandidaat voor uw woning vinden. Dit biedt u meer zekerheid en een zo hoog mogelijk rendement. Bovendien kunt u te allen tijde rekenen op goed onderbouwd advies, zodat u weet wat u wel en niet moet doen.

 

Vragen voor dé makelaar van Breda?

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en tegen welk tarief? Neem contact op via 076-737 0174.  U wordt direct doorverbonden met een van onze professionele adviseurs. 

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Dit zijn de mensen die het voor u waar kunnen maken

Sanneke Boer

Makelaar OG

06-24857800

Pauline Put

Manager Beheer

076-7370174