Tijdelijke verhuur eigen woning

Waarom voor verhuur kiezen

Blijft uw woning voor een bepaalde tijd onbewoond, dan kan de tijdelijke verhuur van een eigen woning een heel lucratieve oplossing zijn. Er zijn echter wel een hoop zaken waar u rekening mee moet houden en die u vooraf goed geregeld moet hebben voordat u over kunt gaan tot verhuren. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn helpen wij u graag een eindje op weg!

 

WAARmee REKENING HOUDEN BIJ TIJDELIJKE VERHUUR VAN EIGEN WONING

De eerste vraag die u uzelf moet stellen is of u uw woning überhaupt mag verhuren. Dat u eigenaar bent van uw woning hoeft nog niet te betekenen dat u de woning aan iedereen kunt verhuren. Zo kan uw hypotheekverstrekker ook nog wat te zeggen hebben over de verhuur van uw woning. Daarnaast is het voor u niet mogelijk om de woning in de gaten te houden als u op vakantie bent of wanneer u in het buitenland werkt. Om u daarin te ontzorgen kunnen wij het volledige beheer bij u uit handen nemen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en heeft u nergens meer omkjiken naar!

DE JUISTE KANDIDAAT VINDEN VOOR UW WONING

Misschien heeft u al een kandidaat huurder in gedachte die u persoonlijk kent en vertrouwd. Zet van te voren duidelijke afspraken zwart op wit zodat er geen onenigheid kan ontstaan. Heeft u geen kandidaat op het oog dan kunt u de woning op verschillende manieren adverteren. Afhankelijk van de vorm waarop u adverteert kan het voor komen dat u veel foute huurders aantrekt. Brick’s Makelaardij beschikt over een ruim netwerk aan potentiële huurders die door ons gescreend zijn zodat alleen de meest betrouwbare huurders aangeboden worden.

MEER WETEN OVER TIJDELIJKE VERHUUR EIGEN WONING

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij u graag uit wat er allemaal komt kijken bij de tijdelijke verhuur van een eigen woning. Neem contact op via 076-7370174. Wij geven graag antwoord op al uw vragen!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Dit zijn de mensen die het voor u waar kunnen maken

Sanneke Boer

Makelaar OG

06-24857800

Pauline Put

Manager Beheer

076-7370174