Verhuurmakelaar Breda

Waarom een verhuurmakelaar uit Breda inschakelen

Als verhuurmakelaar in Breda helpen wij u met alle werkzaamheden die gemoeid zijn bij het verhuren van uw woning. Of het nu gaat om een zelfstandige of onzelfstandige woning, onze verhuurexperts kunnen met ruim 15 jaar ervaring de beste mogelijkheid voor u bepalen. Zo heeft u meer zekerheid en kunt u maximaal profiteren van uw woning!

Het bepalen van de huurprijs door een verhuurmakelaar in Breda

Het vaststellen van de juiste huurprijs kan u veel geld opleveren. Met ons uitgebreide kennis van de markt als verhuurmakelaar in Breda zijn wij in staat om op basis van uw situatie meteen een inschatting te maken van de huurprijs. Daarnaast kunt u rekenen op juridisch advies zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Neem contact op via 076-7370174 voor een inschatting van de verwachte huurprijs voor uw woning.

Als verhuurmakelaar in Breda kunnen wij de juiste huurder voor u vinden

Een huurder vinden is vaak niet moeilijk, een goede huurder vinden blijkt meestal moeilijker te gaan. Om te voorkomen dat u de verkeerde huurders aantrekt worden alle kandidaten door ons gescreend. Uw woning wordt door ons op de meest bekende en betrouwbare online kanalen geplaatst zoals Pararius en Funda. Bovendien beschikken we als verhuurmakelaar in Breda over een ruim netwerk aan kandidaten en relocators waarmee binnen de kortste tijd de ideale huurder is gevonden. 

Wij helpen niet alleen bij de verhuur van uw woning

Naast alle services die wij leveren bij de verhuur van uw woning kunnen wij u ook helpen bij de nazorg. Hierbij kunt u denken aan eventuele reparaties van de woning waardoor het praktischer is om dit door ons uit te laten voeren of aan financieel beheer zoals het bijhouden van de administratie en het uitvoeren van de jaarlijkse huurprijsindexeringen.

Vraag het aan dé verhuurmakelaar in Breda

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Bespreek de mogelijkheid met een van onze deskundige makelaars. Zij adviseren u graag bij uw keuze. Bel 076-7370174, dan helpen we u graag verder!

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Dit zijn de mensen die het voor u waar kunnen maken

Sanneke Boer

Makelaar OG

06-24857800

Pauline Put

Manager Beheer

076-7370174