Goudhoeksland 54, Nuenen

Omschrijving

GASLOOS, ZUINIG, VLOERVERWARMING EN KOELING. GerwenZO! Het nieuwbouwplan gelegen in het groene en eigentijdse Gerwen. Dus niet zomaar een wijk in de wei, maar een dorp met een sociaal karakter en een eigen identiteit.
Onze woningen hebben nu al een waarde van EPC 0. Een enorme prestatie die in de nabije toekomst dus voor alle nieuwbouwwoningen verplicht wordt. Daar zijn we enorm trots op!

Ons informatiecentrum op locatie is elke zaterdag van 10 tot 12 uur en dinsdag van 17 tot 19 uur geopend!

In totaal worden er 71 woningen gebouwd. Bent u starter, zoekt u meer ruimte voor uw gezin, wilt u met het oog op de toekomst gelijkvloers wonen? Het GerwenZO! project heeft voor iedere doelgroep een woningtype dat aansluit bij uw persoonlijke situatie.
Samen met de architect hebben wij praktische, maar zeker ook prachtige indelingen gemaakt voor de woningen. Deze zijn naar wens verder uit te breiden en/ of aan te passen door middel van meerwerkopties.

Kavel 58
TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING met garage
Koopsom € 447.000,00 VON
Perceel: 301m²
Inhoud woning: 681m³
Woonoppervlakte: 80m²

Kavel 57
TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING met garage
Koopsom € 456.000,00 VON
Perceel: 296m²
Inhoud woning: 663m³
Woonoppervlakte: 188m²

De voordelen van een goed geïsoleerd en energiezuinig huis met EPC 0 zijn:
- meer wooncomfort
- de maandelijkse energierekening wordt véél en véél lager
- Minder CO2-uitstoot voor een beter milieu
- Waardestijging van de woning en kortere verkooptijd
- aangename vloerverwarming door de gehele woning
- vloerkoeling voor warme zomerdagen
- geen zorgen over extra belasting en prijsverhogingen van AARDGAS
- weinig onderhoud
- geen energieverslindende mechanische ventilatie

LOCATIE:
Gerwen is de oudste plaats van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Dit gezellige dorp met een rijk verenigingsleven ligt in een groene omgeving met grasland, heidegebied en het bekende Kamerven. Je woont hier letterlijk in de natuur. Mocht je de hectiek van de grote stad op willen zoeken voor een etentje of een dagje shoppen dan is Eindhoven dichtbij. Vanuit Gerwen is er een prima ontsluiting naar A2, A50 en A58. Het pittoreske Nuenen ligt op fietsafstand. Hier vind je praktische winkels, bijzondere boetiekjes en culinaire restaurants.
FINANCIERING
Het is bij de meeste hypotheekverstrekkers mogelijk om energiebesparende voorzieningen onder bepaalde voorwaarden te financieren. Dat mag tot 106 procent (in plaats van 101 procent) van de woningwaarde. Bij de inkomenstoetsing, waarmee wordt bepaald hoeveel u mag lenen, blijven investeringen voor energiebesparing tot maximaal 9.000 euro buiten beschouwing. In ons informatiecentrum zijn voorbeeldberekeningen te bekijken en ook is het mogelijk om vrijblijvend en geheel kosteloos een afspraak in te plannen met onze hypotheekadviseur.

DAAR KRIJGT U ENERGIE VAN!
Groen en Duurzaam wonen? Dat is de toekomst. Onze woningen hebben nu al een waarde van EPC=0. Een enorme prestatie die in de nabije toekomst dus voor alle nieuwbouwwoningen verplicht wordt.
Een woning kopen in Nieuwbouwplan Gerwen Zo! zorgt ervoor dat u nu al kunt profiteren van de vele voordelen van een energiezuinig klimaatneutraal huis. U bent niet meer afhankelijk van GAS en wekt uw eigen energie op. Deze woningen staan garant voor meer wooncomfort en lagere energiekosten.

WAT IS EPC?
De EPC waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt) geeft aan hoe energiezuinig een nieuwbouwwoning is. Het is een waarde die berekend wordt aan de hand van bouwkundige en installatietechnische gegevens. Hoe lager de waarde, des te beter is de energieprestatie. De afgelopen jaren is de toegestane EPC gedaald van 0,8 naar 0,6 en inmiddels naar 0,4. De komende jaren zal de EPC verder aangescherpt worden; vermoedelijk is de toegestane EPC in 2020 0.

De EPC waarde van de woningen in Gerwen Zo! wordt behaald door onze woningen te voorzien van een uitmuntende isolatie in combinatie met maar liefst 3 energieopwekkende en energiebesparende systemen. Te weten een (water) warmtepomp, zonnepanelen en een gebalanceerd ventilatiesysteem.
In de EPC berekening wordt het gebouw gebonden energieverbruik bepaald. Daarbij gaat men uit van een standaard bewoner of gezin. Verwarmen, koelen, warm water, ventileren en verlichting zijn onderdeel van de EPC berekening. Huishoudelijk gebruik hoort er niet bij, hier ontvangt u dus nog wel een rekening voor. De maandelijkse energierekening pakt in vergelijk met een bestaande woning echter fors lager uit. In ons informatiecentrum zijn voorbeeldberekeningen te bekijken.
ENERGIELABEL A
Met een energielabel kunnen kopers in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu!

Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen. Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen.
Een nieuwbouwwoning in Gerwen Zo! met een groen energielabel (label A++) is niet alleen comfortabeler, het scheelt u ook fors in de energiekosten. In 10 jaar tijd kan het verschil met een vergelijkbaar onzuinig huis oplopen tot duizenden euro's. Een iets duurder maar zuiniger huis is in de meeste gevallen dus voordeliger en ook couranter dan een goedkope, maar onzuinige woning.

Kenmerken

Overdracht
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 447.000 v.o.n.
Oplevering
per direct
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning
Bouwjaar
2018
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
180m²
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Buitenruimte
Ligging
Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan park, Open ligging

Locatie

[ { "address": "Goudhoeksland 54", "zipCode": "5674XV", "city": "Nuenen", "lat": 51.4687116, "lng": 5.5555718, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"saturation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Contact opnemen

Interesse in deze woning? Vul onderstaande formulier in of bel 076-7370174

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Dit zijn de mensen die het voor u waar kunnen maken

Rick van Lieshout

Owner / Register Makelaar Taxateur

06-48240279

Sanneke Boer

Makelaar OG

06-24857800

Pauline Put

Manager Beheer

076-7370174

Daniëlle van Lieshout

Owner / Office manager

076-7370174

Peter Schunck

Property manager

076-7370174
+
Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen